Uw project in goede handen

Organiseren zit in mijn bloed. Altijd ben ik aan het regelen en zorgen dat dingen voor elkaar komen. Een functie als projectassistent, directiesecretaresse of managenementondersteuner is mij dan ook op het lijf geschreven. Met mijn organisatietalent zorg ik dat kleine en grote dromen werkelijkheid worden, dat de activiteiten voor uw project voor elkaar komen zonder dat u er omkijken naar heeft.

“To accomplish great things, we must dream as well as act” – Anatole France (Franse schrijver, 1844-1924)

In 2009 was het tijd voor mijn droom: een eigen bedrijf. Met ruim 30 jaar ervaring binnen veel verschillende geledingen van de zakelijke dienstverlening, overheid, gezondheidszorg en welzijnssector weet ik op elke nieuwe plek vlot mijn weg snel te vinden. Daarvan kunt u profiteren.

Ik doorzie de verbanden binnen een organisatie snel en kan daardoor op een zakelijke en doortastende manier toewerken naar het afgesproken eindresultaat. Door mijn hands-on en mensgerichte aanpak ben ik op veel plaatsen inzetbaar.

Bij elke opdracht is mijn doel: Mission accomplished! Pas als mijn taak is afgerond en de opdrachtgever is tevreden, is mijn werk klaar. Deze visie ziet u ook terug in mijn bedrijfsnaam Accomplish Office Support.

Naast organiseren is zingen mijn grote passie. Het doet een beroep op mijn creativiteit en geeft me energie. Ik zing met veel plezier in barbershopkoor The New Harvest Singers en in a capellakwartet LINQ.

Bij a capella zingen gaat het om luisteren naar elkaar en samenwerken. Zo bereiken we een mooi resultaat. Luisteren en samenwerken doe ik ook in mijn werk, om met uw project een mooi resultaat te bereiken.

Wilt u meer weten? Lees de referenties van opdrachtgevers of bekijk mijn LinkedIn-profiel. U kunt natuurlijk ook meteen contact opnemen.