Dit zeggen mijn klanten over mij:

“Jacqueline zorgt ervoor dat de dingen voor elkaar komen”

Paul Francissen, projectsecretaris Amersfoort Innovatief Sterk (AIS) bij gemeente Amersfoort en eigenaar Envolve BV, over functie projectassistent bij AIS, een Europees project, april 2010 – maart 2014:
“Jacqueline is gedreven en zorgvuldig in haar werk. Ze zorgt ervoor dat de dingen voor elkaar komen. Ze weet teamleden aan te zetten tot actie door proactief te zijn en niet af te wachten tot anderen iets hebben gedaan. Bovendien maakt ze erg goede verslagen en planningen. Ze is uitermate plezierig om mee te werken en maakt zich snel onmisbaar.”

“Zij heeft aan een half woord genoeg”

Marina de Haan, eigenaar Woninginvesteerdersnetwerk, over administratieve ondersteuning in maart 2014:
“Jacqueline heeft voor mij in december 2014 een lastige klus geklaard waar tijdsdruk op zat. Het ging om het op korte termijn indienen van een klacht van één van mijn cliënten bij de bank. Normaal is dit een bewerkelijke schriftelijk procedure, maar door contact te leggen met de juiste persoon heeft zij in korte tijd de klachtenafhandeling kunnen bespoedigen. Hierdoor is een doorbraak in de zaak tot stand gebracht.
Aan Jacqueline kun je iets overlaten. Zij heeft aan een half woord genoeg, ik kan haar van harte aanbevelen als assistent bij diverse opdrachten.”

“Op Jacqueline kun je bouwen”

Annemarie Barbier, bestuurslid Vijfheerenlanden Ondernemen Samen, over de start van de vereniging, oktober 2009 – februari 2010):

“Jacqueline heeft op een enthousiaste en doortastende manier geholpen bij de oprichting van Vijfheerenlanden Ondernemen Samen, een vereniging voor zelfstandig ondernemers. Voor het benaderen van mensen, het maken van plannen of het uitwerken van schema’s, op Jacqueline kun je bouwen. Bovendien is samenwerken met haar altijd een feest!”

”Jacqueline maakt goede verslagen, even beknopt als volledig”

José van Kuik, managementassistent Raad van bestuur Kwintes, over functie als notulist in 2009:

“Wij hebben Jacqueline de Vries ingeschakeld voor een korte, intensieve opdracht, uit te voeren in een periode van vier weken, namelijk: het notuleren van twee MT-vergaderingen (bestaande uit 12 deelnemers) en het notuleren van alle jaargesprekken van de raad van bestuur met de regiomanagers van onze zes regio’s.
Deze opdracht heeft Jacqueline zorgvuldig en geheel naar wens uitgevoerd. Zij heeft zich in korte tijd de materie eigen gemaakt, maakt goede verslagen: even volledig als beknopt, zij is bekend met het jargon uit de zorg en gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie. Voor een volgende opdracht zullen wij haar zeker weer benaderen!”

“Mensgerichte benadering en no-nonsense mentaliteit”

Nicole Schaapveld, Managing Director Advanced Life Support Groep NL, over functie als office manager, juni – december 2008:

“Jacqueline de Vries is als officemanager ruim een half jaar werkzaam geweest bij de Advanced Life Support groep NL, een internationaal opleidingscentrum voor acute en rampengeneeskunde. Zij maakte zich de benodigde vaardigheden in een medisch georiënteerde not-for-profit-organisatie snel eigen. Ze gaf direct leiding aan 5 administratief medewerkers en zorgde voor de dagelijkse aansturing van het cursusbureau.
Jacqueline heeft een mensgerichte benadering en een no-nonsense mentaliteit, weet van aanpakken en is betrouwbaar in het nakomen van afspraken. Ik kan haar van harte aanbevelen voor kortere of langere klussen.”

Wilt u weten wat ik voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met mij op.